Pagina's

zaterdag 5 maart 2011

Hartjesswap

Onlangs heb ik meegedaan aan een Hartjesswap georganiseerd door Katrien. Het achterliggende idee was dat je een hartje voor iemand maakte (de naam en het adres van deze persoon kreeg je per mail toegestuurd) en dat weer iemand anders een hart voor jou maakte. Je mocht zelf weten wat voor hart. Nu ben ik dol op hartjes en op freubelen, dus ik heb meegedaan!

Ik kreeg een hart van Dorine. Een mooi patchwork hart in mijn favoriete kleuren rood en wit. Alsof ze wist dat rood mijn lievelingskleur is ;-) Dankjewel Dorine, ik ben erg blij met het hart dat je voor mij hebt gemaakt!Zelf heb ik een hart gemaakt voor Guusje. Op haar blog las ik vanochtend dat ze blij is met het vrolijke voorjaarshart dat ik voor haar maakte. Gelukkig maar! Dat is fijn om te lezen.
Het was erg leuk om iets te maken voor iemand die je niet kent, en om iets te krijgen van iemand die je niet kent, maar dat met zorg voor je heeft gemaakt. Dat maakt de spanning (vindt ze het wel leuk?) en de verrassing (wat zou ik krijgen?) des te groter! Ik vond het erg leuk om met de hartjesswap mee te doen. Als er nog een keer een swap georganiseerd wordt, doe ik zeker weer mee!

7 opmerkingen:

 1. Ik was helemaal weg van jouw lente-hartje. Super gemaakt. Gelukkig kreeg je zelf ook een prachtig hart.
  Groetjes van een medehartjesmaakster.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I am a heart girl! I love these and would have loved to receive either of these! I wish I knew about this swap.
  xo,
  Sena

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het patroontje van mijn hartje was een 'free pattern' dat ik op internet vond.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Loes! Dus hier ben je ook al :-). Mooie harten. Leuk om te krijgen en te geven.
  Groetjes
  José

  BeantwoordenVerwijderen